tips & tricks
Pronađeno 10 rezultata za tag „
plava riba
”
lovostaj je završio!
Genijalan recept Davida Skoke za pohane srdele
Chef David Skoko zalaže se za veću popularizaciju sitne plave ribe, poput srdela, te stalno osmišljava nove zanimljive …
Mjesec plave ribe
Plava riba po receptu crikveničkih baka
Ljubitelji ribe znaju da kraj ljeta ne označava kraj uživanja u ribljim specijalitetima, a kako najbolje pripremiti pla…
Gastro.hr
Počinje 11. Mjesec plave ribe u Crikvenici
Tijekom rujna nosi se "p…
Mjesec plave ribe donosi gastro specijalitete i bogat glazbeni program
Plava riba nekada je bila glavna namirnica u tradicionalnoj prehrani, a danas je omiljeni specijalitet i vladarica gast…
rasprava o održivosti
David Skoko: "U praksi, malo je lokalnog i autohtonog u hrvatskoj gastronomiji"
Zašto mrzi elitizam, koliko uistinu ima lokalnih autohtonih proizvoda u hrvatskim restoranima, što ne valja, a što bism…
Svi u Crikvenicu!
Posjetite 5. Tjedan plave ribe
Od 16. do 23. lipnja 2017. će se održavati 5. po redu Tjedan plave ribe, vezan uz projekt "Cesta plave ribe", koji je o…
Gastro.hr
Kako konzervirati ribu?
Ovo, nekada težačko jelo, danas upotrebljamamo iz sasvim drugih pobuda - konzervirajte i vi ribu zbog jedinstdenih gast…
Gastro.hr
Plavuše bez kostiju
Plava riba je nekad bila glavna hraniteljica priobalnog stanovništva, a danas je možemo reći nepravedno zapostavljena.
Gastro.hr