Recepti 13. listopada 2014.

Biftek s preljevom od hrena

gastro postao gastro.24sata.hr
Najukusniji, najmekaniji, najkvalitetniji komad mesa-uživajte u bifteku

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 104

Potrebno vam je

  • 4 kom biftek
  • 50 g hren
  • limunov sok
  • 50 g maslac, slani
  • sol

Priprema

  1. Narežite maslac na komadiće i ostavite da omekša na sobnoj temperaturi; pomiješajte ga drvenom žlicom sa struganim hrenom i dodajte žličicu limunovog soka.
  2. Kad su se sastojci dobro upili napravite od maslaca oblik cilindra, umotajte u staniol i pustite da se stvrdne u frižideru.
  3. Dobro zagrijte roštilj, posolite odreske bifteka i ispecite ih sa jedne i druge strane.

Najukusniji, najmekaniji, najkvalitetniji komad mesa-uživajte u bifteku

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.