Recepti 13. listopada 2014.

Carpaccio od lososa

Carpaccio od lososa
gastro postao gastro.24sata.hr
Jelo koje se najčešće poslužuje preliveno dresingom od maslinovog ulja i soka od limun

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 10

Potrebno vam je

  • 1 filet losos
  • 2 mala žlica ekstra djevičansko maslinovo ulje
  • 1 kom limeta
  • kopar

Priprema

  1. Izrežite ribu uzdužno na vrlo tanke komade.
  2. Posložite na veliki tanjur.
  3. Poškropite maslinovim uljem i sokom limete i pospite koprom.
  4. Ostavite da se ohladi 10 minuta prije serviranja.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.