Recepti 13. listopada 2014.

Farfalle s rukolom i bademima

gastro postao gastro.24sata.hr
Pripremite iznimno ukiusnu i aromatičnu tjesteninu na brzi način

Broj porcija: 6

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 1

Potrebno vam je

  • 0.50 šalica badem, oljušteni suhi
  • 2 režanj češnjak
  • 0.25 žlica sol
  • 2 šaka rukola
  • 0.50 šalica ulje maslinovo
  • 500 g farfalle, ekozona integralne

Priprema

  1. Sol, češnjak i badem izmiksati, dodati rukolu i izmiksati u gusti pesto.
  2. Polako dodati maslinovo ulje.
  3. U zakuhaloj slanoj vodi kuhati farfalle od 12 do 14 minuta, ocijediti i pomiješati s pestom.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.