Recepti 08. travnja 2015.

Teletina ispod peke

Teletina ispod peke
gastro postao gastro.24sata.hr

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 6

Težina pripreme: Srednje

Potrebno vam je

  • 2000 g teletina, mršava
  • 1000 g krumpir, mladi
  • paprika, zelena
  • zelje obično
  • mrkva, crvena
  • luk ,crveni
  • origano
  • ulje maslinovo
  • sol
  • papar

Priprema

  1. Meso posoliti, popapriti i dodati maslinovo ulje. Krumpire naguliti i narezati na četvrtine, staviti u posudu od peke, dobro posoliti, i dodati začina (origano..), svježe paprike, kiselo zelje, mrkvica, luk prerezan po pola, sve dobro promiješati, zaliti vinom, maslinovim uljem i 1 dcl vode te staviti peći ispod vruće peke. Peći 45 minuta, meso okrenuti i još peći 20 minuta. Teletina ispod peke | Author: sbotica foto: sbotica
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.