zgodan, a zna i kuhati
Pronađeno 54 rezultata za tag „
tips and tricks
”
slatka Italija
Uz ove trikove svaki put napravi savršeni tiramisu
Jedan od najomiljenijih talijanskih deserata - tiramisu - možda nije zahtjevan za pripremu, ali postoje trikovi koji će…
Male tajne
Evo zašto se koža lososa mora naći na tvom meniju…
Nema tog čipsa koji ti razveseli nepca kao kožica lososa? Ne, nisi čudak – hrskava, karamelizirana kožica lososa ne sam…
novi okusi
Baci brokulu na roštilj, neće ti biti žao!
Zdrava hrana ponekad je eufemizam za - dosadnu hranu. Zato nauči kako brokulu peći na roštilju, u pećnici ili u mikrova…
tips & tricks
Kako pravilno održavati drvene daske za rezanje
Ako razmišljaš o predmetima koji su veoma korisni u kuhinji i kojih nikada ne možeš imati previše - daske za rezanje za…
dobri savjeti
Kako izbjeći česte pogreške u pripremi brownieja
Zaobiđi male zamke i pripremi brownieje svog života...
nemoguće slasno
Najbolji trik za savršeno hrskavi krumpir
Krumpir je jedna od onih namirnica koje obožavamo, s kojom eksperimentiramo i kojoj se uvijek vraćamo. Nekad nam uspije…
tips & tricks
Kako detaljno očistiti perilicu posuđa u 3 koraka
Samo 3 jednostavna koraka dijele te od blistavo čiste i mirisne perilice...
ne bacaj hranu
Slavni chef savjetuje kako iskoristiti stari kruh
Chef Jacques Pepin ima 88 godina, ali i dalje neumorno nastavlja sa svojom misijom educiranja ljudi kako da kod kuće sk…
gozba od ostataka
8 super ideja kako iskoristiti ostatke palente
Uz naše savjete ostatke palente pretvori u prefina nova jela
savjetujemo!
Ovako možeš ispeći baš svaku vrstu povrća...
Imamo univerzalnu metodu po kojoj ćeš svaki put savršeno ispeći povrće
samo štedljivo
Kako ponovno upotrijebiti iskorištenu vrećicu čaja
Več korištene vrećice čaja možeš ponovno upotrijebiti, a mi znamo kako
tips & tricks
Uz pomoć jednostavnog sastojka, sačuvaj lim za pečenje od hrđanja!
Prije no što baciš (skupi) lim za pečenje, daj mu još jednu ili dvije prilike. Imamo nekoliko savjeta...
aromatična sirova tuna